Haberler

Abana Meslek Yüksek Okulu Açıldı

Abana Meslek Yüksek Okulu düzenlenen törenle Kastamonu Üniversitesine devir edildi.

Abana Meslek Yüksek Okulu düzenlenen törenle Kastamonu Üniversitesine devir edildi.

Okul Bahçesinde düzenlenen törene, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Seyit Aydın, Milletvekili M. Gökhan Gülşen başta olmak üzere Kastamonu İlçelerinin Belediye Başkanları ve ileri gelenleri katıldı. Yüksek Okulun resmi açılışı için Abana ve Çevre Köyleri Derneği; Başkan Adnan Yorgancı olmak üzere Murat Koç, Mustafa Arslan, Hayrullah Tığlı, Mevlüt Ali Can, Ahmet Şen, Tuncay Başar ilçemize gelerek bu güzel günde bulundular. Kastamonu'da düzenlenen bir programa katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcılarından Ekrem Erdem ve İş Adamı Remzi Gür'ün katıldığı törene çok sayıda Abanalı hemşerimiz katılarak bu tarihi güne tanıklık ettiler. Meslek Yüksek Okulumuzun Müdürü Nur Belkayalı'nın açış konuşmasının ardından, Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, Kaymakam Abdulselam Öztürk birer konuşma yaptılar.

Yılmaz Ailesi adına Ender Yılmaz, duygusal ve anlamlı bir konuşma yaptı. Kastamonu Üniversitesi Rektörü Sait Aydın yaptığı uzun konuşmasında, Aileye teşekkür ederek; Yüksek Okula Abanalıların sahip çıkmasını istedi. Açılışa gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Aydın'da yaptığı konuşmada, Yılmaz Ailesini yaptıkları bu anlamlı bağıştan dolayı tebrik etti. Törende son olarak Kastamonu Valisi Sayın Erdoğan Bektaş, konuşma yaparak Yılmaz ailesine teşekkür ederek diğer varlıklı ailelere örnek olmasını temenni etti. Konuşmaların ardından plaket töreni düzenlendi. Yılmaz ailesi adına Şinasi Yılmaz, Rektör Sait Aydın'a hazırlanan devir protokolünü imzalayarak rektör Aydın'a teslim etti.

İlçe Müftüsü Yakup Yıldız'ın duası sonrası Ana Giriş Kapısı önünde kurdele kesilerek okul binası resmen açılmış oldu. Abana Belediyesi açılışa katılan vatandaşlarımıza pilav ikram etti. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdoğan Bektaş Sait Aydın Abana Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title