Haberler

500 Evler Pazarı, kapalı pazar alanına taşınıyor

Güncelleme:

500 Evler Pazarı, 4 Ocak 2022 Salı gününden itibaren Küçükköy Spor Salonu'ndaki kapalı pazar alanına taşınıyor.

500 Evler Pazarı, 4 Ocak 2022 Salı gününden itibaren Küçükköy Spor Salonu'ndaki kapalı pazar alanına taşınıyor. Yeni pazar yeri, hem vatandaşların hem de pazarcı esnafının birçok ihtiyacını karşılayacak modern ve fonksiyonlu alanları ile hizmet verecek.

Kurulduğu bölgede trafik sıkışıklığı, otopark sorunu ve çevre kirliliği başta olmak üzere birçok olumsuz duruma yol açan 500 Evler Salı Pazarı, Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Küçükköy Spor Salonu'ndaki kapalı pazar alanına taşınıyor. Kapalı pazar alanı ile ulaşım, trafik yoğunluğu, hava muhalefeti kaynaklı olumsuzluklar, cadde ve sokaklarda oluşan işgaliye ve görüntü kirliliği, çevre kirliliği gibi birçok konunun önüne geçilmesi sağlanacak. Pazar yerinin taşınmasını vatandaşlar ve esnaflar da memnuniyetle karşılıyor.

"Uygun bir yere taşınması ve servis hizmetinin sağlanması daha iyi olmuş"

Mahalle sakini Emircan Atgüden, "Pazar yerinin burada olması en baştan yanlış. Bir kere Küçükköy'e giden yolları, Eski Edirne Asfaltı'na çıkan yolları kilitliyor, en başta trafik sorunu oluşturuyor. Yani biz halk olarak da burada biraz yoğunluktan dolayı salı günlerinin getirmiş olduğu trafiğin kilitlenmesi durumlarından şikayetçiyiz. Taşınması daha makul olur. Uygun bir yere taşınması, servis hizmetinin sağlanması daha iyi olmuş" dedi.

Mahallede esnaflık yapan Faruk Sönmez, "Pazarın Küçükköy'e taşınması gayet doğru. Zaten sayın belediye başkanımız taşınacağını söylemişti. Allah'a şükürler olsun dediği tarihte inşallah gider pazar. Çünkü caddeye giriş-çıkış yok. Her hafta park sorunu, yol sorunu çıkıyor" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Küçükköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title