Haberler

5 Ocak Gazetesi "Onur Gecesi"

Adana'da Günlük Yayınlanan 5 Ocak Gazetesi, Düzenlediği "9. Onur Gecesi"nde Ünlü İsimleri Buluşturdu. Gecede Türkiye'ye ve Adana'ya Katkıda Bulunanlar Ödülleri Verilirken, Sokak Çocukları Derneği'ne de 50 Bin YTL Bağışta Bulunuldu.

Adana'da günlük yayınlanan 5 Ocak Gazetesi, düzenlediği "9. Onur Gecesi"nde ünlü isimleri buluşturdu. Gecede Türkiye'ye ve Adana'ya katkıda bulunanlar ödülleri verilirken, Sokak Çocukları Derneği'ne de 50 bin YTL bağışta bulunuldu.

Seyhan Oteli'nde düzenlenen gecede konuşan 5 Ocak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Savaş Çokduygulu, Türkiye'nin ve Adana'nın önemli isimlerini buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, dürüst, ilkeli ve cesur gazetecilik anlayışı ile yayınlarını sürdüreceklerini vurguladı.

Gecede, daha önce Adana'da görev yapan Ankara Valisi Kemal Önal ve İzmir Valisi Cahit Kıraç "Onur" ödüllerini Adana Valisi İlhan Atış'ın elinden aldı. Ayrıca, TÜSİAD Başkan Yardımcısı Ethem Sancak "Yılın İşadamı", Yavuz Donat "Yılın Gazetecisi", Güntekin Onay "Yılın Spor Programcısı" ve Pop Müzik Sanatçısı Yaşar "Yılın Sanatçısı" ödülünü aldı.

Gecede, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel, Gazeteci Yavuz Donat'a takımının formasını hediye etti. TÜSİAD Başkan Yardımcısı ve İşadamı Ethem Sancak'ın Adana Sokak Çocukları Derneği'ne 50 bin YTL bağışta bulunması salonda bulunanlar tarafından uzun süre alkışlandı. Dernek Başkanı Prof. Dr. Fazilet Aksu, katkılarından dolayı Sancak'a teşekkür etti.

Ödül töreninin ardından sahne alan Adanalı sanatçı Yaşar, söylediği şarkılarla geceye renk kattı. Kanun virtüözü, "Altın Kanun" yakıştırmalı Coşkun Erdem ve Türk Sanat Müziği sanatçısı Mustafa Şimşek de gecede sahneye çıktı.

Geceye, Adana Valisi İlhan Atış, Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Ankara Valisi Kemal Önal, İzmir Valisi Cahit Kıraç, AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Recai Yıldırım, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu, ABD Adana Konsolosu Eric Green, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

(YK-AB-Y) 22.04.2008 10:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title