Haberler

44 TL ile Otomobil Sahibi Oldular

Güncelleme:

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi, süper marketlerinde düzenlediği kampanya sonucunda düzenlediği ikinci çekilişte, 5 adet yemek takımı ile 5 adet akülü araba hediye etti.

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi, süper marketlerinde düzenlediği kampanya sonucunda düzenlediği ikinci çekilişte; 4 otomobil, 5 buzdolabı, 5 tablet PC, 5 adet yemek takımı ile 5 adet akülü araba hediye etti.

Esenlik Şirketi'nin kendi marketlerinde 44 TL karşılığında düzenlediği kampanyanın ikinci çekilişi Eski Belediye Binası Meydanı'nda gerçekleştirildi. 2. çekiliş için 144 bin 200 adet çekiliş bileti verildiği kaydedildi. Çekiliş törenine Belediye Başkan yardımcıları; Selim Pilten, Hasan Atay, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin, Hacı Bektaşı Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, Esenlik Şirketi Genel Müdür yardımcıları ile birlikte kalabalık bir topluluk katıldı.

Yapılan çekiliş sonrasında 4 adet Toyota Yaris otomobilin talihlileri olarak; Yusuf Kılıç, Erol Sertkaya, Ahmet Bahri ve Günay Göktürk belirlendi. 5 adet buzdolabı için; Celal Yalçın, Mustafa Gündüz, Dilek Dağdelen, Mehmet Ali Doğan ve Cemile Yıldız adlı talihliler belirlendi. 5 adet tablet PC için; Süleyman Keleş, Gülay Karaköse, Mehmet Gözebe, Hasan Yavuz ve Hulusi Porgalı talihli olarak çekildi. 5 adet akülü araç çekilişinde ise; Eda Çoban, Ferdi Dayar, Fatma Kartal, Sefa Tokay ve Enes Cici adlı talihliler belirlendi. Yemek takımı için belirlenen talihliler de; Keziban Çoban, Nurettin Tay, Bayram Zengin, Recep Doğan ve Fatma Keçiyokuşu oldu.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, "Bu yıl için Malatya'ya 12 otomobil belirlemiştik. Her ay 4 otomobil veriyoruz. İkinci etabını yaptık. Malatya'da iki çekiliş sonucunda toplam 8 tane otomobil verdik. İnşallah kazanan talihliler için kazasız, belasız ömür boyunca mutlu bir yaşam diliyorum. Esenlik olarak hem kazanıyoruz ve hem de kazandığımızı bölüşüyoruz. Kendi kazandığımızı müşterilerimiz ile paylaşıyoruz. İnşallah bundan sonra benzeri kampanyalarla yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Esenlik tarafından bölgenin en büyük kilit taşı fabrikasının 9 Kasım Cuma günü açılacağını belirten Boyraz, "Yatırımlar devam ediyor. Marketlerimiz kendi içinde büyüyor. Toplu konuta girdik, inşaatta çok önemli bir yerdeyiz. Bölgenin en büyük kilit taşı fabrikasını hizmete açıyoruz. Çok önemli yatırımlar yaptık. Esenlik her alanda büyüyor" ifadelerini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Belediyesi Mehmet Ali Doğan Hasan Meşeli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title