Haberler

34 Sanatçıdan Kadınlar Günü Kutlaması

Konak Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Dünya Kadınlar Günü Sergisi’ açılışı Güzelyalı Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde gerçekleşti.

Konak Belediyesi tarafından düzenlenen 'Dünya Kadınlar Günü Sergisi' açılışı Güzelyalı Kültür Merkezi Sanat Galerisi'nde gerçekleşti. 34 sanatçının eserleriyle katıldığı sergide resim, heykel, fotoğraf, farklı doku ve malzemelerden oluşan tablolar ilgiyle izlendi.

Konak Belediyesi'nin her yıl Kadınlar Günü'nde düzenlediği sergide bu yıl çocuk gelinler ve kadına şiddet temaları öne çıktı. Sergiyi sanatçılarla birlikte açan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan 8 Mart'ın toplumsal bir dayanışma günü olmasına vurgu yaparak bugünün toplumun tamamı tarafından benimsenmesi gerektiğini ifade etti. Başkan Tartan, İzmir'den pek çok kadının Türkiye'de farklı alanlarda öncülük ettiğini dile getirdi ve "Kadınlarımızın gücü, sevgisi, başarısı ve birlikteliği İzmir'in en önemli şansı. Bugünkü buluşma da bunun bir göstergesi" dedi.

8 NİSAN TARİHİNE KADAR AÇIK KALACAK

Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi Sanat Galerisi'nde açılışı gerçekleşen 'Dünya Kadınlar Günü Sergisi' 8 Nisan 2014 tarihine kadar ziyarete açık olacak. Sergide eserleri bulunan sanatçılar ise şöyle; Ali Açıkalın, Aykut Fırat, Cemal Demir, Cemal Tahsin Susam, Cenk Mısırlıoğlu, Ceren İpek Haznedaroğlu, Demet Barlas Dayı, Ezgi Yüksel, Faden Suzan Kutsinoğlu, Fırat Neziroğlu, Filiz Pelit, Hülya Yalçın, Lale Temelkuran, Mehlika Korol, Mehmet Aslan, Mehemt Çelik, Nurullah Aydın, Nuran Tanrıverdi, Oğuz Yıldız, Öznur Enes, Regül Serbest, Sabit Baytan, Selma Öğünç Demir, Sema Barlas, Sema Gümüş Öğüt, Sema Okan Topaç, Sera Berti, Tarık Gök, Tayfun Kocaman, Tuna Doğan, Tuncay Topçu, Tülay Çelikel, Yıldız Şima, Zeynep Salman. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güzelyalı İzmir Konak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title