Haberler

300 çocuk kampüste buluştu, gönüllerince eğlendi

Güncelleme:

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), ilkokul ve anaokulunda eğitim gören 300 çocuğu kampüsünde düzenlediği çocuk şenliğinde buluşturdu, onlara gönüllerince eğlendikleri unutulmaz bir gün yaşattı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), ilkokul ve anaokulunda eğitim gören 300 çocuğu kampüsünde düzenlediği çocuk şenliğinde buluşturdu, onlara gönüllerince eğlendikleri unutulmaz bir gün yaşattı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Çocuk Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Sağlık, Kültür ve Spor Müdürlüğünün iş birliğiyle düzenlenen çocuk şenliği, kampüste renkli görüntülere sahne oldu. İEÜ Tören Alanında yapılan şenlik, Çocuk Şarkıları Korosu (ECHOIR) ve Grup Turuncu'nun konseriyle başladı. İEÜ'lü öğrencilerin oluşturduğu Halk Dansları Kulübü ve Latin Dansları Kulübünün şovlarıyla devam eden programda, çocukların en sevdiği şarkılar söylendi, hep birlikte dans edildi. Oyun parkurlarının yanı sıra, İEÜ öğrencileri tarafından gerçekleştirilen; sanat, çevre, bilim, masal ve doğaçlama atölyelerine de katılan çocuklar, yeni bilgiler edinerek kendilerini geliştirme fırsatı buldu.

İEÜ Çocuk Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Yasemin Özgün, kampüste çocuklarla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Çocuklarla birlikte kendilerinin de bayram coşkusunu erkenden yaşamaya başladığını ifade eden Özgün, "Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz İzmir Ekonomi Üniversitesi Çocuk Şenliğine, bu yıl yeniden başlamanın mutluluğunu yaşadık. Çocuklarımızın sevgisine, coşkusuna, mutluluğuna tanıklık etmek, bizlere de enerji verdi. Üniversitemizin Çocuk Gelişimi Programında okuyan öğrencilerimiz, her çocuğumuzla yakından ilgilendi, farklı kostümler giyerek onları çok eğlendirdi. Konser performansları ve dans şovları, heyecanı daha da artırdı. Şenlik boyunca 6 saatin nasıl geçtiğini anlamadık. Şenliğimize katılan tüm çocuklarımıza sevgilerimizi sunuyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çocuk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title