Haberler

22 Temmuz Seçimlerinin Ardından

AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, Merkez İlçe Merakum ve Dumanlı Çayı Yöresi Belde ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Merder) Üyeleri, Belediye Başkan ve Köy Muhtarları ile Bir Araya Geldi.

Ak Parti Sivas milletvekili Selami Uzun, Merkez İlçe Merakum ve Dumanlı Çayı Yöresi Belde ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MERDER) üyeleri, belediye başkan ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Dernek tarafından Paşa Fabrikası piknik alanındaki kütük evde düzenlenen yemekli toplantıya Mereküm Bölgesindeki Yıldız Belediye Başkanı Ömer Çakmak, Kurtlapa Belediye Başkanı Ali coşkun, Gümüşdere Belediye Başkanı Halil Selvi, Güneykaya Belde Belediye başkanı Ali Polat ile Ziraat Odası Başkanı Ali Pek ve bölgedeki 15 köyün muhtarı katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MERDER Başkanı Avukat Burhanettin Kuru, 22 Temmuz tarihinde yapılan milletvekilliği seçimi sonrasında bir kez daha Sivas için seçilen milletvekillerine başarılar diledi.

Seçimle birlikte yarışın bittiğini artık hizmet zamanı olduğunu hatırlatan Kuru, bu toplantıda milletvekili Selami Uzun ile bir araya gelerek karşılıklı olarak sorunları ve bölgedeki yaşanan sıkıntıları dile getirerek milletvekillerinden destek isteyeceklerini kaydetti.

Kuru, merkez köyler içerisinde bölgenin nüfusunun çok kalabalık olmasına rağmen milletvekili olmadığını ve hizmetinde yeterince getirilmediğini hatırlatarak AK Parti Sivas milletvekili Selami Uzunu derneğe üye yaparak bölgenin de bir milletvekili olduğunu söyledi.

MERDER bölgesindeki belediye başkanları ve mahalle muhtarları ile bir araya gelmekten çok mutlu olduğunu dile getiren milletvekili Selami Uzun, MERDER bölgesinin 8 ilçeden daha büyük olduğunu ancak bir kaymakamın olmaması nedeniyle sıkıntılar çektiğini dile getirerek, yeterince hizmet gitmediğini söyleyerek, "Göç vermiş bölgelere yatırım ve hizmet verilmelidir. Bunun devlet politikası olmazı lazım. Bölge insanı oraya yaşadığı için onlara yatırım yapmak gerekiyor. Bu insanlara önem vermek zorundayız. AK Parti milletvekili olarak bu güne kadar yeterince iletişim kurulamamış olan bölge insanı ile yeniden iletişim kuracağız. Her isteklerinizi yerine getiremeyebilirim ama imkânlar dâhilinde sorunlarınızı çözmeye ve yardımcı olmaya çalışacağım. Ama sizde bizi zorlayın ve sonuna kadar hizmet noktasında işinizi takip edin" dedi.

Milletvekili Uzun, halkın teveccühü ile seçimlerde büyük destek gördüklerini dile getirerek, verilen desteğe layık olmaya çalışacaklarını ifade ettikten sonra seçmenlere bir kez daha teşekkür etti ve yola devam edeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Kuru, Milletvekili Uzan'u derneğe onursal üye yaptı.

(İG-MÇ-Y)

27.07.2007 15:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title