Haberler

2012 Özel Sporcular Kış Oyunları İçin Hazırlıklar Tamamlanıyor

Erzurum ÜNİVERSİAD 2011 kış oyunları sonrasında 2012 zihinsel engelliler Kış Oyunları içinde son hazırlıklara başladı.

Erzurum ÜNİVERSİAD 2011 kış oyunları sonrasında 2012 zihinsel engelliler Kış Oyunları içinde son hazırlıklara başladı. Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Genel Koordinatörü Cahit Yavuz, Erzurum Vali Yardımcısı Özgür Arslan'ı ziyaret ederek organizasyon hakkında bilgi verdi, destek istedi.

Erzurum'un ev sahipliği yapacağı 2012 Zihinsel Engelliler Kış Oyunları için son hazırlıklar yapılıyor. Erzurum Vali Yardımcısı Özgür Arslan'ı ziyaret eden Türkiye Özel Sporcular Federasyon yetkilileri düzenlenecek bu yarışma ile dünyanın ikinci kez Erzurum'a odaklanacağını söylediler.

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Genel Koordinatörü Cahit Yavuz, bu tür organizasyonların yarışma ve ödüllerinden çok manevi yönünün ağır bastığını belirterek engelli insanlarında neleri başarabileceklerini gözler önüne serebilecek uluslar arası bir Organizasyona da Erzurum'un ev sahipliği yapmasından ayrı bir sevinç duyduklarını dile getirdi.

Vali Yardımcısı Özgür Arslan ise yapılacak olan 2012 Zihinsel Engelliler Kış Oyunları'nın Erzurum için büyük bir fırsat olduğunun ÜNİVERSİAD Kış oyunlarının ardından bu tür organizasyonlar için Erzurum'un örnek gösterilmesinden kıvanç duyduklarını belirterek ellerinden gelen tüm destekleri sağlayabileceklerini ifade etti.

Tanıtım anlamında Erzurum Havaalanı ve buna bağlı olarak birçok noktada tanıtımların reklam afişlerinin asılabileceğini ifade eden Özgür Arslan, Erzurum'un diğer kültürel ve doğal güzelliklerini görülmesi gerektiğini belirtti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özgür Arslan Türkiye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title