Haberler

2008 Yılı Hasat Açılışı

Tokat'ta Yapılan 2008 Yılı Hasat Töreninde Konuşma Yapan Vali Dr. Recai Akyel, "Teknoloji Ne Kadar Gelişirse Gelişsin Sebzenin Meyvenin Önemi Azalmayacaktır" Dedi.

Tokat'ta yapılan 2008 yılı hasat töreninde konuşma yapan Vali Dr. Recai Akyel, "Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin sebzenin meyvenin önemi azalmayacaktır" dedi.

Tokat Merkez Yaş Sebze ve Meyve Üreticileri Birliği tarafından Turhal ilçesine bağlı Dökmetepe köyünde 2008 yılı hasat açılış töreni yapıldı. Törene Vali Dr. Recai Akyel, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kaya, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zehra Seyfikli, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Mustafa Önsel, Turhal Kaymakamı Saadettin Yücel, Tokat Merkez Yaş Sebze ve Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Gürsel Somuncu ve yaş sebze ve meyve yetiştiricileri ile çiftçiler katıldı. Vali Akyel, törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en verimli topraklarının Kazova'da olduğunu ifade ederek, bu toprakların tarımın dışında başka şekilde değerlendirilmemesini istedi. Bir karış toprağın boş bırakılmaması ve en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirten Vali Akyel, "Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin sebzenin meyvenin önemi azalmayacaktır. Lütfen bu topraklarınızı tarımın dışında başka bir şekillerde değerlendirmeyiniz” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Vali Akyel ve protokol üyeleri tarafından çiftçilere sebze fidesi dağıtıldı.

(Nİ-SA) 30.04.2008 17:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title