Haberler

19 Mayıs'ta 'Kütüphane ve İnternetevi' Açılışı

Samsun'un 19 Mayıs İlçe Belediyesi ve Türk Telekom Tarafından Eğitime Destek Amacıyla Hazırlanan "19 Mayıs İlçesi Modern Halk Kütüphanesi ve 19 Mayıs Belediyesi İnternetevi" Düzenlenen Törenle Açıldı.

Samsun'un 19 Mayıs İlçe Belediyesi ve Türk Telekom tarafından eğitime destek amacıyla hazırlanan "19 Mayıs İlçesi Modern Halk Kütüphanesi ve 19 Mayıs Belediyesi İnternetevi" düzenlenen törenle açıldı. Pazar Mahallesi'nde bulunan 19 Mayıs Belediyesi eski hizmet binasında yer alan modern kütüphanede 10 bin kitap,12 adet bilgisayar; İnternetevi'nde ise Türk Telekom tarafından konulan 20 bilgisayar bulunduğu bildirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan açılış töreninde bir konuşma yapan Telekom İl Müdürü İsa Ömür, "Türk Telekom milli eğitimimize okullarımıza, özürlülerimize ve eğitim camiamıza ciddi anlamda yatırımlarını yapmaya devam ediyor" dedi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Yılmaz Erel ise, "Su, kanal, yol gibi çalışmalarımızın yanında çocuklarımızın yanında olmak için çok yönlü olarak çalışıyoruz. Belediye bütçesinden Atatürk İlköğretim Okulu'na 250 bin YTL para yardımı yaptık. Öğrencilerimize her yıl OKS ve ÖSS kitabı yardımı yapıyoruz. Okullarımızın donanımı konusunda her zaman yanlarında olduk. 130 öğrenciye de burs veriyoruz. Okullarımızın spor faaliyetlerine de destek veriyoruz. Okullarımızın ulaşımlarına da yardımcı oluyoruz. Okullarımızdaki öğrencilerimizin ülke genelindeki başarılar bizi her yıl onurlandırıyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Telekom Samsun İl Müdürü İsa Ömür, 19 Mayıs ilçe Belediye Başkanı Yılmaz Erel, Altınkum Belediye Başkanı Cemal Gülhan ve Çatalçam Belediye Başkanı Osman Çavuş, Modern Kütüphane ve İnternetevi'nin açılış kurdelesini kesti.

(NA-SA) 14.03.2008 19:08 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title