Haberler

19 Ekim Muhtarlar Günü

Iğdır’da düzenlenen törenle 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı.

Iğdır'da düzenlenen törenle 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı.

Sabah saatlerinde Atatürk Anıtına çelen sunumuyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla sona erdi. Programın ardından muhtarlar, Vali Ahmet Turgay Alpman'ı makamında ziyaret etti. Daha sonra muhtarlar onuruna polisevinde verilen yemeğe Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Jandarma Komutanı Kahraman Dikmen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş ve çok sayıda muhtar katıldı. Yemekte konuşan Vali Alpman, muhtarların seçimle geldiklerini hatırlatarak, "Seçimle geldikleri mahallenin ya da köyün problemlerini, orda yaşayan insanları en iyi bilen kişiler muhtarlardır. Muhtarlarımız bu vatandaşlarımızın sorunlarını bize ilk elden iletiyorlar. Bizde onların ilettikleri problemlere, devlet olarak çözüm bulmaya gayret ediyoruz. Bu bakımdan muhtarların, demokrasinin temel taşı ve ilk kademede oldukları için önemi ortada. Bugün muhtarlarımızla bu konuda detaylı olarak görüş alışverişinde bulunduk. Bize ilimizle ilgili bazı problemleri yansıttılar. Bizde onların problemlerine çözüm bulmaya çalışıyoruz" dedi.

Muhtarlar adına konuşan Mikail Ud ise, muhtarların böyle bir günle anılmasının kendilerini memnun ettiğini söyledi. Ud, "Tabi ki muhtarlar zor bir görev üstlenmekle beraber, asli görevlerinin bilincinde olan, daima devletin ve milletin yanında yer alan ve zor bir görev yürüten meslek kuruluşlarıdır. 19 Ekim Muhtarlar Günü olarak bize sunulan bu günde hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgay Alpman Ferhat Akkuş Dikmen Iğdır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title