Haberler

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Türkiye Anonim Şirketi (Eveder)'in Sponsorluğu ve Ereğli Kaymakamlığının Organizasyonu ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Nedeniyle Şehit Ailerini Yemek Verildi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Türkiye Anonim Şirketi (EVEDER)'in sponsorluğu ve Ereğli Kaymakamlığının organizasyonu ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle şehit ailerini yemek verildi.

Ereğli Eski Bağlık Gazinosunda düzenlenen yemeğine Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Türker Ertürk, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güven, Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz, daire müdürleri, askeri erkan, Şehit aileleri, Gaziler ve aileleri katıldı. Yemekte protokol Şehit aileleri, Gazi ve aileleri ile berabar oturdular. Gece Çanakkale Savaşlarını anlatan slayt gösterisi ile açıldı. Ardından Erdemir Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri davetlilere müzik dinletisi gerçekleştirdi. Gecede konuşma yapan Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi, "Bizler her zaman bağımsız özgür yaşadık. Özgür yaşamamızın bir bedeli oldu, o da şehitlerimiz. Şehitlerimiz bıraktığı bu emanete sahip çıkacağız. Şehitlerimizi şükranla anıyorum, ruhları şad olsun" diye konuştu.

Yenilen yemeğin ardından program sona erdi. Ekşi'nin konuşmasından sonra gece sona erdi.

(BA-SD-Y) 19.03.2008 10:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

title