Haberler

1 Mayıs, İzmir'de coşkuyla kutlandı

Güncelleme:

- 1 Mayıs, İzmir'de coşkuyla kutlandı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İzmir Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleşen kutlama, yoğun bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşti.

- 1 Mayıs, İzmir'de coşkuyla kutlandı

İZMİR - 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İzmir Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleşen kutlama, yoğun bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşti. Mitingin ardından sanatçı Suavi konser verdi.

Tüm yurtta kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, İzmir'de de Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen törenle gerçekleşti. Kent merkezinde bir araya gelen İzmirli işçiler, Alsancak Limanı, Basmane Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı olmak üzere 3 koldan Gündoğdu Meydanı'na yürüdü.

Alana ilk olarak sendikalar, ardından odalar ve daha sonra da siyasi partiler girerken mitingde Türk-İş İzmir 3. Bölge Temsilcisi Hayrettin Çakmak açıklama yaptı. Sendikalaşmanın önemine dikkat çeken Çakmak, ""İşçiler bu ülkenin temel unsurlarıdır. Mücadelemizi yardımlaşma ve dayanışmayla işçi sınıfıyla ayağa kalkacağız. Yaşasın 1 Mayıs" açıklamasında bulundu.

Miting, ünlü sanatçı Suavi konseriyle son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gündoğdu Meydanı 1 Mayıs İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title