Haberler

Yerel ve Bölgesel Yönetimlerin Finansmanı Konferansı

Euromoney'in "Yerel ve Bölgesel Yönetimlerin Finansmanı Konferansı", bu yıl ING Bank sponsorluğunda ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde İstanbul'da gerçekleştirilecek.19-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek konferansta, Avrupa'dan bazı kuruluşların temsilcilerinin yanı sıra yerel yönetim finansmanı konusunda uzman kurumların yöneticileri deneyim ve vizyonlarını katılımcılarla paylaşacak.

Euromoney'in "Yerel ve Bölgesel Yönetimlerin Finansmanı Konferansı", bu yıl ING Bank sponsorluğunda ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde İstanbul'da gerçekleştirilecek.

19-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek konferansta, Avrupa'dan bazı kuruluşların temsilcilerinin yanı sıra yerel yönetim finansmanı konusunda uzman kurumların yöneticileri deneyim ve vizyonlarını katılımcılarla paylaşacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın açılış konuşması ile başlayacak konferansta, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ING Bank'ın yanı sıra Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi, Fransız Yerel Yönetimler Birliği, Alman Kentler Birliği, Avrupa Yatırım İmar ve Kalkınma Bankası, Avrupa Bankası, Uluslararası Finans Kurumu, Standart&Poor, Moody's Yatırımcılar Servisi, Siemens AG ve EC Harris temsilcileri yenilikçi fikirleri tartışacak.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title