Haberler

Tavas Belediye Başkanı Akyol: Hedefimize Ulaştık

Güncelleme:

Tavas Belediye Başkanlığına seçilen Akyol, "Halkımızla çıkmış olduğumuz bu kutlu yolculukta, şükürler olsun hedefimize ulaştık." dedi.

Resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti'den Tavas Belediye Başkanlığına seçilen Turhan Veli Akyol, "Halkımızla çıkmış olduğumuz bu kutlu yolculukta, şükürler olsun hedefimize ulaştık" dedi.

Turhan Veli Akyol, yazılı açıklamasında, Tavaslılara teşekkür ederek, seçim süresince her gönüle girmeye her ele dokunmaya çalıştıklarını belirtti.

Hiç kimseyi ayrıştırmadan, herkesi sinelerine bastıklarını ifade eden Akyol, şunları kaydetti:

"Halkımızla çıkmış olduğumuz bu kutlu yolculukta, şükürler olsun hedefimize ulaştık. Bu zaferin kahramanları, gencinden yaşlısına tüm hemşehrilerimizdir. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Tavas'ta yapacağımız tüm hizmetleri, seçim argümanlarımızda vurguladığımız gibi birlikte hizmet ederek başaracağız. Büyükşehirde Osman Zolan'ın zaferi, 15 ilçede Ak Belediyeciliğin zaferi, hepimizi mutlu etti. Merkezde ne olacaksa Tavas merkez ve mahallelerinde aynısı olacak. Projeleri, 5 yıl içerisinde belirli plan ve iş takviminde Allah'ın izniyle yerine getireceğiz." - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Turhan Veli Akyol Muhammet Akyol Ak Parti Tavas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title