Haberler

Yerel Seçimlerin Ardından

AK Parti İl Başkanlığı: "2002 yılından bu yana yapılan tüm seçimlerden il genelinde birinci parti olarak çıkmanın sevincini ve gururunu bu seçimde de yaşamış bulunmaktayız"

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada, 2002 yılından bu yana yapılan tüm seçimlerden il genelinde birinci parti olarak çıkmanın sevinci ve gururunun yaşandığı bildirildi.

İl başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, AK Parti'nin yerel seçimlerde Çanakkale genelinde oy oranının yüzde 38,8 olduğunu ifade edildi.

Seçimlerde il genelinde birinci parti olarak çıkıldığının, İl Genel Meclisi üyeliğinde 16 üyeliğe sahip olunduğunun aktarıldığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İlçelerde Bayramiç, Ayvacık, Ezine, Lapseki, Çan, Yenice, beldelerimizde Gümüşçay, Evreşe, Çardak, Umurbey ve Kalkım belediye başkanlıklarını kazanmış bulunmaktayız. 2002 yılından bu yana yapılan tüm seçimlerden il genelinde birinci parti olarak çıkmanın sevincini ve gururunu bu seçimde de yaşamış bulunmaktayız. Bu sevinci ve gururu bizlere yaşatan tüm Çanakkaleli hemşehrilerimize gönülden teşekkürü bir borç biliriz. Ancak Çanakkale merkez belediye başkanlığı seçimini CHP kazanmış bulunmaktadır. Halkımızın tercihi bu yönde olmuştur. Halkımızın tercihine ve sandıktan çıkan sonuca saygılıyız, yeni dönemde seçilenlere başarılar dileriz." - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title