Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Ordu İl Başkanlığı tarafından il merkezinde miting düzenlendi.

CHP Ordu İl Başkanlığı tarafından il merkezinde miting düzenlendi

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde Ordu Belediye Başkanı ve CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Seyit Torun ve CHP Altınordu Belediye Başkan adayı Şenel Öztürk vatandaşlara seslendi.

Hep birlikte seçimi kazanacaklarına inandığını söyleyen Torun, "Biz bu kente yürek verdik, biz bu kente sevgimizi koyduk. Biz bu kente saygımızı koyduk ve büyük Ordu'yu hep birlikte ortaya koyduk. Allah'ın izniyle 30 Mart akşamı göreve geldikten sonra çok yeni bir dönem başlayacak. Artık sadece kentlerimiz değil, köylerimiz de hizmet almaya başlayacak. Köylerimizin de mutlaka eksiklerini tamamlayacağız" dedi.

Torun, önümüzdeki süreçte Ordu'yu kentiyle, köyüyle ve beldesiyle hep birlikte yöneteceklerini ve Ordu'yu daha da büyüteceklerini, daha da geliştireceklerini ifade etti.

CHP Altınordu Belediye Başkan adayı Şenel Öztürk ise halkın istemediği hiçbir uygulamayı hiçbir şekilde yapmayacaklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından Torun ile Öztürk, CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız ve diğer ilçe belediye başkan adaylarıyla vatandaşları selamladı.

Mitingin sonunda sahne alan Mustafa Ceceli, konser verdi. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Seyit Torun Altınordu Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title