Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Karacan: "Yeni Nesil Belediyecilik' anlayışının kavgaya ve tartışmaya ayıracak zamanı yok. 30 Mart'tan sonra en önemli meşguliyetimiz çalışmak olacak"

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Karacan, "Yeni Nesil Belediyecilik' anlayışının kavgaya ve tartışmaya ayıracak zamanı yok. 30 Mart'tan sonra en önemli meşguliyetimiz çalışmak olacak" ifadelerini kullandı.

Karacan, seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaları ziyaretinde yaptığı konuşmada, 30 Mart'tan itibaren sorunları hızla çözüp geleceğe bakacaklarını belirterek, Eskişehir'in yarınının dünün kurallarıyla yönetilmeyeceğini kaydetti.

Yeni nesil belediyecilik anlayışına değinen Karacan, şunları bildirdi:

"Sorunları hızla çözüp, kaybettiğimiz zamanı telafi etmemiz gerek. Bu yüzden geleceğe odaklanmak üzere kaybedecek zamanımız yok" dedi. Eskişehir'de inkar ve kavga dönemi bitmiştir. 'Yeni Nesil Belediyecilik' anlayışının kavgaya ve tartışmaya ayıracak zamanı yok. 30 Mart'tan sonra en önemli meşguliyetimiz çalışmak olacak."

Karacan, diğer projelerini de paylaşarak ziyaretini tamamladı. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Harun Karacan Eskişehir Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title