Haberler

SP Konya Adayı Özkafa'dan İlçelere Ziyaret

Güncelleme:

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özkafa, Hüyük, Seydişehir ve Yalıhüyük ilçelerini ziyaret etti.

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Özkafa, seçim çalışmaları kapsamında Hüyük, Seydişehir ve Yalıhüyük ilçelerini ziyaret etti.

Hüyük'te belediye başkan adayı Tevfik Küçükgünay ile belde ziyaretleri yapan Özkafa, daha sonra Seydişehir Belediye Başkan adayı Raşit Nergiz ile Seydişehir İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği mitinge katıldı. Mitinge Seydişehirliler, yoğun ilgi gösterdi.

Özkafa, mitingde yaptığı konuşmada, vatandaşın öncelikli sorununun işsizlik ve zor geçim şartları olduğunu söyledi.

Hükümetin asgari ücreti 850 lira civarında belirlediğini ifade eden Özkafa, şöyle devam etti:

"Üç çocuklu bir asgari ücretli, bu parayla nasıl geçinecek. Size soruyorum, bu vatandaşın sırtı eğilmez mi? Lafa geldiği zaman meydanlarda bas bas bağırıyorsun, işçi, memur zamlarını konuşmaya geldiğin zaman sesin çıkmıyor. Ezilen vatandaşlarımıza reva görülen zam oranı yüzde 2-3'ü geçmiyor. Vatandaşlara, 'Başbakan'a sahip çık' vurgusu yapılıyor. Bu millet, Başbakan'a 12 yıldır sahip çıkıyor. Sahip çıkınca ne oldu? Küresel sermayeye 10 yılda 600 milyar lira faiz ödendi. Bu parayla tanesi 100 bin liralık 6 milyon ev yapılırdı. Ödenen faizler yüksek olduğu için 1,5-2 lira olması gereken mazot, 4,5-5 lira, torbası 20-25 lira olması gereken yem, 40-45 lira oluyor, çiftçimiz para kazanamıyor."

Özkafa, üretim olmadan gelişmenin yaşanamayacağını belirtti.

Üretime yönelik yatırımlar yapılmadığı için ilçe ve köylerden vatandaşların şehre göç ettiğini anlatan Özkafa, tekrar göreve gelmeleri halinde sanayi yatırımlarını Konya genelinde gerçekleştireceklerini dile getirdi.

Özkafa, Seydişehir mitinginin ardından, Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Ebubekir Mücevher ve beraberindeki heyetle, Yalıhüyük'te miting gerçekleştirdi. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Seydişehir Yalıhüyük Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title