Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tanrıverdi: "30 Mart akşamı inşallah ipi göğüsleyen biz olacağız"

AK Parti Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tanrıverdi, "30 Mart akşamı inşallah ipi göğüsleyen biz olacağız" dedi.

Tanrıverdi, garaj esnafı ile bir düğün salonunda gerçekleştirilen kahvaltıda bir araya geldi.

Garaj esnafının sorunlarını bildiklerini belirten Tanrıverdi, "Şu an en önemli sorun olan seçim yasakları girmeden yarım yamalak da olsa garajı, yeni terminali açalım diye bir tören yaptılar. Yangından mal kaçırırcasına terminali açmayı planladılar. Garaj esnafının çoğu oraya gitmedi, haklısınız çünkü sizinle görüşmeden, danışmadan yeni terminal oraya taşınmak isteniyor. Bu konuda inşallah sizin taleplerinizi, oralarda ne yapılması gerektiğini biliyoruz. Sizin gönlünüzü kırmadan hemşehrilerimizin de memnun olacağı bir şekilde garaj esnafımızın orada yer almasını, hemşehrilerimizin huzur ve güven içerisinde orada olmalarını sağlayacağız. Hem hemşehrilerimizin hem de ulaşımı sağlayan vatandaşlarımızın haklarını savunacağız" diye konuştu.

Kendilerinin çalışmak ile mükellef olduğunu dile getiren Tanrıverdi, "İnşallah yerel seçimler sonrası Manisamız'da AK belediyecilik iş başına gelir. 30 Mart akşamı inşallah ipi göğüsleyen biz olacağız. Manisamız'da 45 dev proje gerçekleştireceğiz. İlçelerimizin her biri için ayrı projelerimiz olacak. Bunlar elbette Manisa'nın ihtiyacı olan projeler. Bu projeleri ortaya koyduğumuz zaman Manisamız kendisini gün yüzüne çıkacak, diğer iller Manisa'nın gölgesinde kalacak" dedi.

Mevcut belediyenin şu an yaklaşık 130 milyon lira borcu olduğunu vurgulayan Tanrıverdi, "İnşallah gelir gelmez belediyenin hesaplarını inceleyeceğiz. İş yapılmazken belediyenin 130 milyon lira borçlandırılıyorsa, gelen paralar israf edilerek harcanıyorsa, bunun hesabını millet olarak iş başına geldiğimizde sormak da bizim hakkımızdır" dedi. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Tanrıverdi Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında öğretmen ataması ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ömer 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 6-7 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title