Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Yozgat Milletvekili Başer, partisinin Boğazlıyan ve Çayıralan ilçelerindeki seçim irtibat bürolarını ziyaret etti.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, partisinin Boğazlıyan ve Çayıralan ilçelerindeki seçim irtibat bürolarını ziyaret etti.

Başer, Boğazlıyan seçim irtibat bürosunda yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarı ile tüm Türkiye'nin hizmet almaya başladığını belirterek, yerel anlamda amaçlarının Boğazlıyan insanına hizmet etmek olduğunu söyledi.

AK Partili belediyelerin gelişimini sürdürdüğünü vurgulayan Başer, bu manada Boğazlıyan'ın ise git gide küçüldüğünü ve neredeyse köylerden bile geri kaldığını savundu.

Belediye başkanından halkın hizmet beklediğini belirten Başer, şunları kaydetti:

"Boğazlıyan'a baktığımız zaman yerel anlamda Boğazlıyan insanı hizmet alamıyor. 30 Mart'ta seçimler yapılacak. Ben inanıyorum ki AK Parti adayımız Sayın Hamdi Erdal'ı Boğazlıyanlı bağrına basacaktır. Boğazlıyanlı kendisine hizmet etmeye talip, hizmetkar olandan yana oy kullanacaktır. Boğazlıyanlı kardeşlerim AK Parti'ye eğer mührü verirse sonuna kadar da arkasında olacağız. Gece, gündüz demeden hizmet edeceğiz. İnançlarımız ve ideallerimiz doğrultusunda gerek insanımızı gerekse de ülkemizi geliştireceğiz. Vatandaşlarımızın hayır duasıyla Türkiye daha yaşanılabilir bir Türkiye olacaktır. Bu manada AK Parti olarak çalışmalarımız aralıksız devam ediyoruz."

Başer, Çayıralan seçim irtibat bürosunu da ziyaret ederek, partililerle bir süre sohbet etti. - Yozgat

Kaynak: AA / Yerel

Boğazlıyan Çayıralan Ak Parti Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title