Haberler

MHP Aksaray Adayı Karabatak Oda Başkanları ile Buluştu

Güncelleme:

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Rıfkı Karabatak, Aksaray'da faaliyet gösteren oda başkanları ile toplantıda bir araya geldi.

MHP Aksaray Belediye Başkan adayı Rıfkı Karabatak, Aksaray'da faaliyet gösteren oda başkanları ile toplantıda bir araya geldi.

Karabatak, Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda yaptığı konuşmada, küçük esnafın sorunlarının birlik ve beraberlik içerisinde çözüme kavuşturulması gerektiğini söyledi.

Son zamanlarda küçük esnafın yanlış politikalar neticesinde mağdur ve yok olma noktasına geldiğini aktaran Karabatak, "Başkan olmam halinde, küçük esnafımızın büyük alışveriş zincirlerine ezdirilmemesi için gereken her türlü önlemi alacağız. Tüm esnaf odalarının başkanları ile istişare edip, halkın ihtiyaçlarını da ikinci plana atmadan bu sıkıntıları rahatça çözeceğiz" dedi.

Aksaray'daki odalar adına konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan ise adaylık sürecinde Karabatak'a başarılar dileyerek, kendisinin Aksaray'a hak ettiği hizmeti vereceğine inandığını söyledi.

Toplantıya, Fırıncılar Odası Başkanı Halis Altınsoy, Şoförler Odası Başkanı Ferit Özkaraca, Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Doğan ve Minibüsçüler Odası Başkanı Veysel Öztürk katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Aksaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title