Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Kırklareli Belediye Başkan adayı Kesimoğu, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

CHP Kırklareli Belediye Başkan adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Anneler Derneği Başkanı Aynur Yadalı'yı ziyaret etti.

Kesimoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada,  Kırklareli'nin daha modern ve refah bir kent olması için ekibi ile birlikte çalışacaklarını söyledi.

Kırklareli'ne ilişkin projelerinin olduğunu ifade eden Kesimoğlu, Kırklareli halkına en iyi hizmeti sunmak istediklerini belirtti.

Yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydeden Kesimoğlu şöyle konuştu: "Seçim maratonumuz devam ediyor. Sesli propagandalara daha çok yöneleceğiz. Her mahallede, meydanlarda projelerimizi anlatacağız. Kimileri bizim projelerimizin olmamasıyla bizleri eleştiriyorlar. Biz devlet kurmuş bir partiyiz. Genel merkezimizin hazırladığı ülke genelinde yerel yönetimlere ilişkin 30 ilke ve önceliği içeren eğitimden sağlığa, çevreden ulaştırmaya hepimizin temel sorunlarını çözüme kavuşturabilecek projeler var.

Bizim de Kırklareli ile ilgili düşüncelerimiz, görüşlerimiz ve projelerimiz var. Biz en baştan bu yana ortak aklı kullanarak katılımcı demokrasi anlayışımızla bu kenti birlikte yönetmek istediğimizi ifade ettik.

Biz halkımızı projelere boğmak istemiyoruz. 5 yılda 5 ana projeyi hayata geçirmek istiyoruz. Bunların yanı sıra belediye başkanımızın projeleri var. Onları devam ettirecek ve en kısa sürede tamamlayacağız."

Anneler Derneği Başkanı Aynur Yadalı'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel seçimlerde başarılar diledi. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Siyam Kesimoğlu Kırklareli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title