Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Yozgat Milletvekili ve partisinin Seçim İşleri 3. Bölge Koordinatörü Yusuf Başer, Suluova İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Yozgat Milletvekili ve  partisinin Seçim İşleri 3. Bölge Koordinatörü Yusuf Başer, Suluova İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Başer, partililerle seçim çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

AK Parti'nin kuruluş anından itibaren yapacağı en hayati seçimin 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri ve ardından yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğunu 2 yıl önce söylediğini hatırlatan Başer, şunları dile getirdi:

"Bunda haklı olduğumuzu gördük. Özellikle son dönemlerde yaşanan olaylar bizi haklı çıkarmıştır. Bugünden itibaren diyoruz ki, gerçekten önümüzdeki yerel seçimler sıradan bir belediye başkanlığı seçiminin ötesinde tabiri caizse Türkiye'nin bir kader seçimidir. Türkiye'nin demokrasisi tas tamam olsun mu?  Türkiye'nin kalkınması ileri derecede yükselsin mi? Türkiye'deki temel hak ve özgürlükler noktasındaki kısıtlamalar tamamen tarihin çöp sepetine atılsın mı? Türkiye hukuk devleti olsun mu? Yoksa Türkiye o eski Türkiye haline dönsün mü seçimleri 30 Mart yerel seçimleridir. Onun için diyoruz ki 30 Mart seçimleri Türkiye'nin varlık ve beka seçimidir." - Amasya

Kaynak: AA / Yerel

Yusuf Başer Ak Parti Suluova Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title