Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

BBP Genel Başkan Yardımcısı Gürhan: "Büyük Birlik Partisi, en demokratik şekilde milletin yanında ve sosyal adaleti isteyen bir siyasi partidir"

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, partisinin en demokratik şekilde milletin yanında ve sosyal adaleti isteyen parti olduğunu söyledi.

Gürhan, partisinin Tire Belediye Başkan adayı Erkan Etçi'nin seçim çalışmalarına destek verdi. Etçi ile Tire Salı Pazarı'nı gezerek esnafla ve vatandaşlara bir araya gelen Gürhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, önceki seçimlerde özellikle sahil bandında düşük çıkan oylarını artırmak istediklerini ifade etti.

Partilerinin bilinçli olarak "marjinalmiş" gibi sunulmak istendiğini, vatandaşlarla birebir kurdukları temasla bu imajı yıkacaklarını dile getiren Gürhan, " Büyük Birlik Partisi, en demokratik şekilde milletin yanında ve sosyal adaleti isteyen bir siyasi partidir. İş başa düştü. Pazar pazar, köy köy, kapı kapı dolaşarak Büyük Birlik Partisi'ni anlatacağız. Biz devlet imkanlarından yararlanamayan bir partiyiz. Bizim paralarımız ile siyaset yapılıyor. Biz birebir siyaset yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Gürhan, AK Parti'nin kendisinden bekleneni yerine getiremediğini de savunarak, "Başbakandan demokratik anayasa bekleniyordu ama milletin beklentilerine cevap veremedi" dedi.

Milletin bir isteğinin de adalet önünde eşitlik olduğunu belirten Gürhan, şu görüşleri dile getirdi:

"Türk milleti şunu istiyor, benim oğlumla senin oğlun adaletin karşısında eşit olsun. Yeniden yargılamaların önünü açarak, esas amaçlarına ulaşmaya çalışıyorlar. Amaç, Abdullah Öcalan'ı çıkarıp meclise sokmak. Başbakanın işi gücü yok gibi, işçi, memur ve köylü açlık sınırındayken bunlarla uğraşmak yerine, hiçbir günahı olmayan, 168 ülkede Türkçe öğreten bilim ve ilim adamı yetiştiren cemaatle uğraşıyor. Cemaatle uğraşacağına PKK ile uğraşsa şehitlerin kanı yerde kalmazdı." - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Büyük Birlik Partisi Tire Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
title