Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Eskişehir Milletvekili Batum: "İlker Başbuğ’un tahliyesine tabi ki memnun olduk ama karar yeterli bir karar değildir"

CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, İlker Başbuğ'un tahliyesine ilişkin "Tabi ki memnun olduk ama karar yeterli bir karar değildir" dedi.

Batum, partisinin Bartın Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya'nın seçim ofisinde partililere hitaben yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin bazı ülkelerde yerel yönetim seçimi olarak algılanabildiğini ancak ülkede 30 Mart'ın bir hayal dünyasının, insafsız, vicdansız bir yalan rüzgarının sona erdiği günün başlangıcı olacağını iddia etti.

CHP Bartın Belediye Başkanı adayı Yalçınkaya'ya destek amacıyla kente geldiğini vurgulayan Batum, Bartın'da belediye başkanlığını açık ara farkla kazanacaklarına inandığını dile getirdi.

Eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ'un tahliyesine de değinen Batum, şunları kaydetti:

"İlker Başbuğ'un tahliyesine tabi ki memnun olduk ama karar yeterli bir karar değildir. Bu kararın Ergenekon Davası'nda aynı konumda bekleyen herkese uygulanması gerekir, bu bir zorunluluktur. Eğer hak ise hepsi için geçerli. Bakalım göreceğiz." - Bartın

Kaynak: AA / Yerel

Bedii Süheyl Batum İlker Başbuğ Eskişehir Bartın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title