Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Atakum Belediye Başkan adayı Çamaş: "Atakum'u nitelikli, kimlikli ve yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek istiyoruz"

MHP Atakum Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Necdet Çamaş, Atakum'u nitelikli, kimlikli ve yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek istediklerini söyledi.

Çamaş, Kurupelit Mahallesi'nde bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, belediye meclis üyelerini ve projelerini tanıttı.

Atakum ilçesinin Samsun'un gelişen ve hızlı büyüyen bir ilçesi olduğunu, bu nedenle vizyon sahibi belediye meclis üyeleri ile birlikte göreve talip olduklarını ifade eden Çamaş, "Atakum ilçesinin gelişmesi için 137 proje ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz insan odaklı bir çalışma yürütüyoruz. Bütün projelerimizin merkezinde inan var. Eğitim, kültür, turizm, spor, sosyal ve istihdama yönelik projeler hazırladık. Atakum'u nitelikli, kimlikli ve yaşanabilir bir ilçe haline getirmek istiyoruz" dedi.

Modern şehirciliğe önem verdiklerini de anlatan Çamaş, standardı yüksek bir ilçe hayalini kurduklarını ve bu hayali gerçekleştirmek için de sahada çalışma içinde olduklarını kaydetti.

Halkla birlikte yönetim anlayışını benimsediklerini ve Atakum ilçesini halktan gelen istek ve talepler doğrultusunda yöneteceklerini söyleyen Çamaş, şunları kaydetti:

"Halkımızın bütün istek ve taleplerini önemsiyoruz. Onlardan gelen istekler doğrultusunda 137 proje hazırladık. Daha yaşanabilir Atakum ilçesi için çalışmak istiyoruz. Samsun'un hızla gelişen ve büyüyen ilçesinde en küçük bir ayrıntıyı dahi düşünerek çalışmalar yaptık. Parti olarak 2019 yılına kadar göreve talibiz. 19 Mayıs 1919'un 100'üncü yılında daha çağdaş ve Türkiye'nin örnek bir ilçesini inşa etmek istiyoruz. Atakum'u kütür merkezi, turizm merkezi, spor merkezi,  eğitim merkezi, gençlik merkezi, yaşlılar ve engelliler için yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek istiyoruz. Bu nedenle seçim gününe kadar başlıklar halinde belirttiğimiz projelerimizi tek tek daha kapsamlı şekilde halkımıza anlatacağız. Artık Atakum hak ettiği yerde olacak. Bunun için çalışıyoruz." - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Kurupelit Atakum Samsun Çamaş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title