Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Saraçoğlu, projelerini tanıttı.

AK Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Kamil Saraçoğlu, düzenlediği programda "Kütahya İçin 43 Proje"sini tanıtımını gerçekleştirdi.

Belediye Kültür Sarayı'ndaki proje tanıtım toplantısında konuşan Saraçoğlu, seçilmesi halinde katılımcı bir belediyecilik anlayışını benimseyeceklerini söyledi.

AK Parti teşkilatı olarak seçim beyannamesi yayımladıklarını belirten Saraçoğlu, şöyle konuştu:

"Beyannamede yer alan 5 yıllık süreç içerisinde hangi konuları konuşacağız, hangi konuları öne çıkaracağız bunları paylaşmak için buradayız. Projelerimizi, sivil toplum örgütlerimizle, mahalleli gençlerimizle, muhtarlarımızla beraber gerçekleştireceğiz. Bir projeyi hayata geçirmeden önce projeyi uygulayacağımız mahalleden onay almadan hareket etmeyeceğiz. Kütahya'yı tanıtma noktasında sıkıntı yaşıyoruz. Bu konuları da ele alacağız. Kültür ve sanat merkezlerinden, meslek edindirme kurslarına kadar geniş bir yelpazede icraatlarımızı gerçekleştireceğiz. Sosyal belediyecilik kapsamında da birçok faaliyetlerimiz olacak. Yoksullar, engelliler, kimsesizler, şehit ve gazi aileleri ile yaşlılarımız için önemli ve çok çeşitli sosyal projeleri hayata geçireceğiz. Başbakanımızın dediği gibi "bizler, efendilik etmeye değil sizlere hizmetkar olmaya geleceğiz" bunu da özellikle vurgulamak istiyorum."

Saraçoğlu, konuşmaların ardından görüntülü olarak 43 projenin sunumunu gerçekleştirdi.

Toplantıya, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, AK Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel, partililer ve vatandaşlar katıldı. - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

Kamil Saraçoğlu Ak Parti Kütahya Yerel Haberler

title