Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Aydın ve Üstün, İl Başkanı Gündüz ve Belediye Başkan adayı Çimen esnaf ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün, AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz ve Belediye Başkan adayı Ercan Çimen, esnaf ziyaretinde bulundu.

Vatandaşlarla sohbet eden Aydın, Üstün, Gündüz ve Çimen, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerden sonra Gümüşhane'ye Ak belediyeciliğin geleceği ve Gümüşhane'nin çehresinin değişeceğini söyledi.

Vatandaşlara projelerini anlatan belediye başkan adayı Çimen, "Bu şehirden bir şey olmaz, hizmet de önemli değil diyen anlayış, 30 Mart'ta sona erecek. Amacımız sadece hizmettir. Bu nedenle ilimiz kireçli suyu içmeyi, bozuk yollarda yürümeyi, çamurlu caddelerde dolaşmayı hak etmiyor. Kanalizasyonu bozuk bir şehirden çıkacağız. İlimizi modern ve yaşanılabilir bir kent haline getirecek ve marka kent olacağız" dedi. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Kemalettin Aydın Ercan Çimen Gümüşhane Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title