Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti'den yeniden aday gösterilen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Karaburç, Kayguzsuz, Emenli ve Sahilkent köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti'den yeniden aday gösterilen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Karaburç, Kayguzsuz, Emenli ve Sahilkent köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Şahin, Karaburç, Kayguzsuz, Emenli ve Sahilkent köylerinde vatandaşlarla toplantı düzenledi.

Sahilkent köyünde yaptığı konuşmada, geçen 5 yıllık süreçte 33 proje ve hizmeti hayata geçirdiklerini söyleyen Şahin, gelecek 5 yılın projelerini hazırladıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Hatta Kızılırmak Sedde Projesi'nin 1.etabı da başladı ve hızla devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde yaptığımız 33 proje ve hizmet ile başlayan Kızılırmak Sedde Projesi yapacaklarımızın da göstergesidir.  Birlikte başardık yine birlikte başaracağız. 1 Mart 2014 Cumartesi Günü saat 18.30'da Şehir Stadımızın yanındaki mevcut kapalı spor salonumuzda, mimari çizimleri ve görselleriyle birlikte sinevizyon eşliğinde projeleri halkın taktirine bırakacağız. Bizim bir tek derdimiz var Bafra'mıza ve insanlarımıza hizmet etmektir. Bu nedenle 'daima Bafra, daima hizmet' diyoruz. Bulunduğumuz makamlar hizmet makamıdır. Halkımıza hizmet etmek de Hakka hizmet etmektir. Bu şuurda olursanız, yaptığınız görevin bir anlamı olur." - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Zihni Şahin Sahilkent Ak Parti Bafra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title