Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: "Vatandaşımızın bize olan güveni devam ettiği sürece, yeni projelerimizi hayata geçireğiz"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Vatandaşımızın bize olan güveni devam ettiği sürece, yeni projelerimizi hayata geçireğiz" dedi.

Beşköprü'de sanayi esnafıyla biraraya gelen Toçoğlu, ulaşım, çevre, kültür ve sanat alanında çok yatırım yaptıklarını belirterek, "Şehrimizdeki değişim ve gelişim vatandaşlarımız tarafından görülüyor. Vatandaşımızın bize olan güveni devam ettiği sürece, yeni projelerimizi hayata geçireceğiz" ifadesini kullandı.

Toçoğlu, esnafın hizmet kalitesini yükseltmek istediklerini vurgulayarak, Süpürgeciler Sitesi, Tır-Kamyon Parkı ve Nakliyeciler Sitesi'ni açtıklarını anlattı.

Çalışmalara kararlılıkla devam ettiklerini dile getiren Toçoğlu, "İnşallah, önümüzdeki dönemde ikinci el oto galerileri ve inşaat malzemesi satış yerlerinin daha iyi koşullarda hizmet sunabilmeleri için yeni dönüşüm projelerimizi hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu.

Toçoğlu, daha sonra 32 Evler Mahallesi ve Çark Caddesi esnafını ziyaret etti. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Zeki Toçoğlu Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title