Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki: "Biz şimdiye kadar söz verip de dönüp gidenlerden olmadık.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, söz verip de dönüp gidenlerden olmadıklarını belirterek, söylediği herşeyi yaptığını sölyedi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ufuktaki Kent Kayseri Programı kapsamında ilçeleri ziyaretine devam eden Özhaseki, Akkışla ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Davut Altınoluk, Belediye Başkan adayı Ali Ergül ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılandı.

İlçe meydanından başlayarak esnafı ziyaret eden Özhaseki, CHP, MHP, BBP ve DP ilçe teşkilatlarına da nezaket ziyaretinde bulundu. Özhaseki, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, yatırımlarla Kayseri'yi dünyanın modern şehirlerinden biri haline getirdiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Turizm potansiyelini ortaya çıkarıp Tabal Harabeleri ve Uğurlu Kale-Nekrapol Alanı'nda çalışma yapacağız. Yapılan festivalleri büyüterek devam ettirmeyi hedefliyoruz. Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Akkışla'ya da büyük bir sosyal tesis yapacağız. Burada gençlik merkezi ve hanımlar için kurs merkezi gibi birimler olacak. Bir yandan soğuk hava deposunu ilçenin hizmetine sunarken bir yandan da semt pazarını kapalı hale getireceğiz. Ulaşımda seçimlerden hemen sonra iyileştirme başlayacak ve fiyatlarda tüm ilçelerde indirime gidilecek. Bunların dışında da ilçe halkının beklentilerini alarak Büyükşehir'in gücü ile sorunları gidermek bizim amacımız. Biz şimdiye kadar söz verip de dönüp gidenlerden olmadık. Allah'a şükür ne söylediysek yaptık, yapmaya da devam edeceğiz."

Ziyarete eşlik eden AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz de Akkışla'nın gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, bu ilginin AK Parti'yi seçimlerde sonuca ulaştıracağını belirtti.

Özhaseki ve Dengiz, ilçe merkezinin ardından belde ve köyleri ziyaret ederek programını tamamladı. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Özhaseki Ak Parti Akkışla Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title