Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

MHP'nin İbradı Belediye Başkan adayının Mahmut Varol olduğu açıklandı.

MHP'nin İbradı Belediye Başkanı adayının, eski Ormana Belediye Başkanı Mahmut Varol olduğu bildirildi.

MHP İl binasında düzenlenen aday tanıtım toplantısına İl başkanı Osman Çetin, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik ile Mahmut Varol ve partililer katıldı.

Çetin, 2004-2009 yıllarında Ormana Belediye Başkanlığı yapan Mahmut Varol'un, partilerinin İbradı Belediye Başkan adayı olduğunu söyledi.

Türkiye ve Antalya'nın huzur ve refahının MHP için önemli olduğunu dile getiren Varol, 30 Mart'ta  ilçelerde alınacak başarıyla Antalya'da başarı sağlayacaklarını ifade etti.

İbradı adayının açıklanmasıyla açıklanmayan Konyaaltı ve Muratpaşa adaylarının kaldığını bildiren Çelik, "2 ilçe belediye başkan adaylarımızı da gelecek hafta açıklayacağız. Ekip olarak herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor. Güçlü adaylarımız var. Bu seçimlerde başarılı olacağımıza inanıyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çelik ise İbradı Belediye başkan adayı Varol'un Antalya'da tanınan ve sevilen biri olduğunu ifade etti.

Bir dönem İbradı ilçesine "Aydın kent" denildiğini anlatan Çelik, yeniden bu ruhun kazanılması adına, turizm ve kültürün ilerlemesi için güzel hizmetler yapmayı planladıklarını kaydetti.

Çelik, MHP'nin bu yıl çok iddialı olduğunun altını çizerek şöyle devam etti:

"MHP olarak büyükşehir belediyelerini kazanabilmek için ilçeler çok önemli. Antalya'da baktığımız zaman her ilçede adaylarımız çok güçlü. 3'üncülüğe oynayan adayımız yok. Büyük bir çoğunlukla da ilçeleri kazanacağız. İbradı'da adayımız Mahmut Varol ile gelişim gösterecek ve kazanacağız."

Varol da geçmişte İbradı'ya bağlı Ormana ilçesinde belediye başkalığı yapmasının bölgeyi ve bölge halkını tanıması adına önem taşıdığını söyledi.

Bölge halkı ile daha yeni şeyler üretip başarı sağlamayı amaçladıklarını vurgulayan Varol, destek veren tüm partililere teşekkür etti. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Mahmut Varol Kemal Çelik Antalya İbradı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title