Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Teşkilatı Altunelma beldesinde düzenlenen törenle seçim bürosunu hizmete açtı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Teşkilatı Altunelma beldesinde düzenlenen törenle seçim bürosunu hizmete açtı.

MHP Afşin Belediye Başkan adayı Adem Yıldız, açılışta yaptığı konuşmada, hedeflerinin Afşin'e ve köylerine kaliteli bir hizmet etmek olduğunu söyledi.

Afşin'in sürekli nüfusu azalan bir ilçe olduğunu belirten Yıldız, şunları söyledi: "Bizim hedefimiz Afşin'e, beldelerine ve köylerine icraat yapmaktır. İlçemizin, bütün köy ve beldeleri mahalle olduğuna göre artık buraların sorunları da ilçemizi ilgilendirmektedir. Sizlerin içi bu konuda çok rahat olsun, iş konusunda ve hizmet konusunda. İlçemizden üniversite sınavına giren gençlerimiz kendi ilçesinde sınava giremiyor. Son nüfus verilerine göre nüfusumuzun artması gerekirken tam tersi olmuş ve azalmış, 83 bin olan nüfusumuz bin kişi azalmış."

Yıldız, vatandaşların desteğiyle göreve gelmeleri durumunda, bütün olumsuzlukları tersine çevireceğini sözlerine ekledi.

Konuşma ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Adem Yıldız Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title