Haberler

AK Parti Batman Adayı Ekmen'den Ziyaret

Güncelleme:

AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Ekmen, Hayvanları Koruma Derneğini ziyaret etti.

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Ekmen, yerel seçim çalışmaları kapsamında Hayvanları Koruma Derneğini ziyaret etti.

Dernek başkanı Şehmus Yılmaz ile görüşen Ekmen, yaptığı açıklamada, ilde barınaklar yapmayı düşündüklerini ifade ederek, bu kapsamda kurulacak park ve bahçelerde kuş yuvaları ve benzeri çalışmalarla çocuklardan yaşlılara kadar hayvan sevgisini aşılamayı planladıklarını söyledi.

İlde yeşil yerleşimi esas alacaklarını anlatan Ekmen, şöyle dedi:

"Uzman hekimlerle sunacağımız veteriner hizmetleriyle hem modern donanımlı kurban kesim yerleri hem de sahipli sahipsiz hayvanların bakımı ve tedavisi konusunda halkımıza hizmet vereceğiz. Besicilikte de gereken destek sunulacak ve veteriner kontrolünde sağlıklı üretim ve dağıtım yapılacaktır. Şehirde büyüyen çocuklar hayvanları televizyon ve internetten görüyor. 7'den 77'ye tüm halkımızın keyifle ziyaret edeceği, eğlenirken öğreneceği hayvanat bahçesi yapacağız." - Batman

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Emin Ekmen Ak Parti Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title