Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Zaralılar Derneği Başkanı Şahin, AK Parti'nin Sivas belediye başkan adayı Aydın'ı ziyaret etti.

Zaralılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti'nin Sivas belediye başkan adayı Sami Aydın'ı ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın ziyarette yaptığı konuşmada, Zara'nın Sivas'ın güzide ilçelerinden biri olduğunu ve bugüne kadar çok sayıda iş adamı, sanatçı ve bilim adamı yetiştirdiğini belirtti.

Sivas'ın 16 ilçesi ve 2 bini aşkın yerleşim yerini bir bütün olarak gördüklerini ifade eden Aydın, "Sivas'ı kalkındırmak geliştirmek istiyorsak bunların hepsinin gelişmesi, kalkınması gerektiğine inanıyoruz. Bu anlamda en iyi organize olan ilçelerimizden birisi Zara. Zaralıları seviyoruz, Sivas ekonomisine katkı sunuyorlar" açıklamasında bulundu.

Sivas'ın gelişmesini ve kalkınmasını arzuladıklarını vurgulayan Aydın, "Sivasımızı geliştirmek adına yeni bir yola çıktık. Bu yolda hükümetimizle, sivil toplum örgütlerimizle, vakıflarımızla, derneklerimizle, kamu kuruluşlarımızla Sivas'ı topyekün kalkındırmak ve sorunlarımızı birlikte çözmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ise Aydın'a başarı diledi. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Süleyman Şahin Ak Parti Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title