Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz'ın geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketi sonrası ağır hasar gören Kabataş ilçesi için, Maliye Bakanlığı’ndan ilçeye, 1 milyon 650 bin liralık ek ödenek çıkartılmasını sağladığı bildirildi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz'ın geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketi sonrası ağır hasar gören Kabataş ilçesi için, Maliye Bakanlığı'ndan ilçeye, 1 milyon 650 bin liralık ek ödenek çıkartılmasını sağladığı bildirildi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Yılmaz, Kabataş ilçesini ziyaret etti.

Kabataş ilçesi'nde yaşanan sel felaketi nedeniyle ek kaynağa ihtiyaç duyulduğunu öğrenenen Yılmaz, bunun üzerine Ordu Valisi Kenan Çiftçi ile birlikte, Maliye Bakanlığı ile görüştükten sonra 1 milyon 650 lira ödeneğin çıkarılmasını sağladı.

Yılmaz,  Kabataş ilçesinde çok büyük bir sel felaketi olduğunu ve vatandaşların mağdur olduğunu belirterek "Hükümetimiz afet konusunda Ordu'ya 10 Milyon TL'ye yakın bir meblağ gönderdi. Fakat Kabataş ilçesinde Belediye sınırları içerisinde sel olmasına rağmen bu para Kabataş Belediyesi sınırlarına giremedi. Müdahil olduk ve Vali bey ile gerekli görüşmeleri yaptık.. Yapmış olduğumuz müdahale ve görmüş olduğumuz bu somut sorunu çözme konusunda Maliye Bakanlığımızdan 1 milyon 650 bin lirayı Ordu İl Özel İdaresi bünyesine aktardık. Bir milyon lirayla  ilçenin selden dolayı uğradığı mağduriyet giderilecek. Kalan para ile Alankent Beldesi'ne, Aybastı ilçemizin üç beldesine ve Gölköy İlçemizin beldelerine 650 bin lira eşit bir şekilde dağıtılacak" dedi. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Enver Yılmaz Ak Parti Kabataş Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title