Haberler

CHP Karapınar Seçim Çalışmalarına Başladı

Güncelleme:

CHP Karapınar İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarına başladı.

CHP Karapınar İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarına başladı.

İlçe belediye başkanı adayı Ahmet Sezer, Atatürk Spor Salonu'ndaki programda, gönül yıkmaya değil, gönülleri yapmaya geleceklerini söyledi.

Belediye makamını bir esnaf dükkanı gibi çalıştıracaklarını ve kapılarını herkese açacaklarını ifade eden Sezer, "İnsan ayrıcı yapmayacağız. Zengin-fakir herkes bizim insanımız olarak görüp kucaklayacağız. Ömrüm boyunca insanları kucakladım, kırmadım. İnsanlarımızı sevdim ve iyi kötü günlerinde yanlarında oldum. Belediyecilik anlamında burada çok işler başaracağız. Hem ekonomik hem de sosyal anlamda gerçek bir belediyecilik yapmanın çabasında olacağız" diye konuştu.

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart ise yerel seçimlerde Karapınar'dan umutlu olduklarını belirtti. CHP olarak tüm seçmenlere saygı duyduklarını dile getiren Kart, "Karapınar'da yeniden CHP bayrağını dalgalandırmak için birlikte çalışmaya devam edelim" dedi.

Konuşmaların ardından Türk Halk Müziği sanatçıları Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu sahne aldı.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Atilla Kart Ahmet Sezer Karapınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title