Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Vergili: "Ben başkan olurken bütün partililerden oy aldım yeniden hepsinden oy istiyorum"

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Rafet Vergili, "Ben başkan olurken bütün partililerden oy aldım yeniden hepsinden oy istiyorum" dedi.

Vergili, bir restoranda düzenlediği proje tanıtım toplantısında yaptığı konuş, Karabük'te Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), Karabük Üniversitesi ve Kardemir Karabükspor'un çok önemli olduğunu ve bunların başarısının ilde bir sinerji yarattığını söyledi.

Bu sinerjinin diğer çalışmaları da tetiklediğini anlatan Vergili, "Projelerimiz aslında büyük projeler değil. Finansları hazır. Bugüne kadar hiç işim aksamadı. Kapanacak bir kapı sabah olmadan açıldı. Bunu sizin dualarınız sağladı. Projelerimiz için devletle yaptığımız sözleşmelerimiz var. Hiç engel olacak bir durum yok. yapamayacağımız sözleri vermiyoruz. Şimdi ben Keltepe'ya kayak merkezi yapacağım dersem inandırıcı olmaz. Projelerimizin bütün alt yapısı hazır. Bütün ilçelerle bir ve bütün olacağız. İlçeleri bir birinden ayırmayacağız. Biz garip ve gurabanın yanındayız. Ben başkan olurken bütün partililerden oy aldım yeniden hepsinden oy istiyorum.

MHP Karabük İl Başkanı Metin Demirel,  MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kamil Güleç, KARDEMİR Genel Müdürü Fadıl Demirel, partililer ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda,  Kanyon Park, İstasyon ve Kartaltepe kentsel dönüşüm, Haddehaneler bölgesi, Araç Çayı, Yeni nesil pazar yerleri, 100. Yıl Mahallesi Yaşam Kompleksi projelerinin slayt eşliğinde tanıtımı yapıldı. - Karabük

Kaynak: AA / Yerel

Metin Demirel Rafet Vergili Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title