Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Denizli eski Merkez İlçe Başkanı Şahan, Pamukkale Belediye Başkan aday adayı oldu

Eski AK Parti Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan, yeni kurulan Pamukkale ilçesi belediye başkan aday adayı oldu.

Büyükşehir Yasası ile Denizli'de kurulan iki yeni ilçeye bir buçuk ay önce ilçe başkanı atanmasından sonra görevi devreden Şahan, AK Parti'den Pamukkale Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklamak için İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

Şahan, Pamukkale ilçesini modern, çağdaş bir metropol ilçe haline getirmek için bu göreve talip olduğunu söyledi. Merkez İlçe Başkanlığı döneminde Denizli merkezde her beldeye her mahalleye her köye her sokağa her caddeye ulaştıklarını ifade eden Şahan, şöyle konuştu:

"Halkımızla daha etkin bir iletişim kurmak için ekip arkadaşlarımla şu anda marka haline gelen çat kapı ekibimizi kurduk. Kapısını çalmadığımız ev bırakmadık. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledik, aynı anda sorunları çözdük veya çözüm önerilerimizi sunduk. Merkez ilçemizde çat kapı ekibimiz, kadın ve gençlik kollarımız, il yönetimimiz, belediye başkanımız ve milletvekillerimizle 23 bin olan üye kaydımızı 50 bine çıkarttık. Üye kaydında aylar bazında art arda Türkiye'de rekorlar kırdık. Vatandaşlarımızın ve teşkilatımızın gösterdiği teveccüh ve ailemin desteğiyle, Pamukkale İlçe Belediye Başkan aday adaylığımı bugün burada açıklıyorum."

Şahan, daha sonra AK Parti İl Başkanlığına aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Toplatıya AK Parti İl Başkanı Avni Örki ve çok sayıda partili katıldı. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Pamukkale Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title