Haberler

"AK Parti'nin Belediyecilik Anlayışı Hizmet Odaklı"

Güncelleme:

AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zolan, AK Parti'nin belediyecilik anlayışının tamamen millet ve hizmet odaklı olduğunu söyledi.

AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Zolan, AK Parti'nin belediyecilik anlayışının tamamen millet ve hizmet odaklı olduğunu söyledi.

Zolan, seçim çalışmaları kapsamında Çivril'in 18 belde ve köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kıralan beldesinde vatandaşlara hitap eden Zolan, 2004 yılından bu yana Denizli'de hizmet destanları yazdıklarını, Türkiye'ye örnek belediyecilik sergilediklerini söyledi.

AK Parti'nin belediyecilik anlayışının tamamen millet ve hizmet odaklı olduğunu ifade eden Zolan, şöyle dedi:

"30 Mart'tan sonra Denizli'mizin tamamındaki belde ve köyler, bağlı bulundukları ilçelerin mahalleleri haline gelecek. Dolayısıyla artık tüm köy, belde ve ilçelerimize hem ilçe belediyelerimiz hem de Büyükşehir Belediyemiz hizmet verecek. Dolayısıyla bu tarihten itibaren tüm mahalle, belde ve köylerinde hizmet destanımız devam edecek. İlçelerde yaşanacak büyük değişime sayılı günler kaldı. Büyükşehir Yasası adaletsizliği, haksızlığı gideren, bir ilde yaşayan tüm vatandaşlara eşit gözle bakan bir yasa. Tüm vatandaşlarımız modern bir büyükşehirde yaşamanın ayrıcalığını ve gururunu hissedecek."

Zolan'ın ziyaretlerine AK Parti Çivril Belediye Başkan adayı Gürcan Güven de katıldı. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Osman Zolan Ak Parti Ak Parti Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title