Haberler

Ak Parti Antalya Adayı Türel'in Açıklaması

Güncelleme:

AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Türel, "Antalya'yı nerede bıraktıysam hala orada" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, " Antalya'yı nerede bıraktıysam hala orada. Mevcut Büyükşehir Belediye yönetimi Antalyalıları kandırdı ve Antalya'yı beş yılda 15 yıl geriye götürdü" dedi.

Döşemealtı ilçesine bağlı Ilıca köyü pazar yerinde, Bademağacı ve Dağbeli beldelerinde ve Kömürcüler köyünde konuşan Türel, AK Parti iktidarının getirdiği Büyükşehir Yasası'na karşı çıkanların bugün köy ve beldelere hizmet getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Türel, şöyle devam etti:

"Yeni Büyükşehir Yasası'nın iptal ettirmek için Anayasa Mahkemesi'nin kapısında yatanlar, 'Bu yasa ile biz köylere hizmet götüremeyiz' diyenler, şimdi köy ve beldelerde siyasi kurnazlık yaparak hizmet ediyormuş gibi görünüyorlar. Şimdi gelip sizden hangi yüzle oy isteyecekler? Varsın olsun halkımız hizmet alsın da nasıl alırsa alsın, ama bunların yaptığı bu hizmet gösterisi göz boyamaktan öte değil. Seçimden sonra bunlar sizin yanınıza bile uğramazlar."

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın 2009 yılındaki seçim vaatlerinde kent halkını kandırdığını öne süren Türel, "(Bedava elektrik) dedi unuttu. (Ucuz su) dedi, suya defalarca zam yaptı. (100 bin kişiye iş) dedi sonra (Bir sıfır fazla atmışlar) diyerek halkımızı hem kandırdı hem de vatandaşımızla dalga geçti" dedi.

Kendisinin belediye başkanlığının ardından Antalya'ya bir çivi bile çakılmadığını iddia eden Türel, "Antalya'yı nerede bıraktıysam hala orada. Mevcut Büyükşehir Belediye yönetimi Antalyalıları kandırdı ve Antalya'yı beş yılda 15 yıl geriye götürdü. Raylı sistemin yanlış olduğunu söylüyor. Yalan yanlış muhasebe rakamlarıyla Antalya'nın kazançlarını vatandaştan gizliyor" diye konuştu.

Başkan Tursun'dan hastane müjdesi

Döşemealtı Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Nurettin Tursun ise Bademağacı'ndan Ekşili'ye, Ahırtaş'tan Düzlerçamı'na kadar ilçenin her köşesini hizmetle buluşturma sözü verdi.

"Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" diyen Tursun, şöyle konuştu:

"Yeni projelerimiz var. Onları köy ve beldelerimizde uygulayarak hem hizmet hem de istihdam sağlayacağız. Ama köylerimizi rant kurban ederek köylü kardeşlerimizin temel geçim kaynağı olan tarım ve hayvancılığa darbe vurmayacağız. Onların bu geçim kaynaklarını sürdürebilmeleri için ne gerekirse yapacağız."

Tursun, Toplu Konut İdaresi yerleşkesinin yanında bulunan 29 dönümlük arazide hastane yapımının 2015 yatırım programına alındığının da müjdesini verdi. Başkan Tursun, "İnşallah en geç 2016 yılında Döşemealtı ilçemize hastanemizi kazandırmış olacağız ve ilçemizin en önemli eksikliklerinden birini gidereceğiz. Ondan sonra hemşehrilerimiz Antalya'ya sadece denize girmek için gidecekler. Diğer bütün ihtiyaçlarını ilçemizde karşılayacaklar" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Nurettin Tursun Menderes Türel Ak Parti Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title