Haberler

Yerel Seçime Doğru

İçişleri Bakanı Ala, AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısına katılacak.

İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın, AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısına katılacağı bildirildi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, parti olarak, 30 Mart yerel seçimlerinin çalışmalarını çok ciddi bir şekilde sürdürdüklerini belirtti.

Aday belirleme sürecini tamamladıklarını kaydeden Alpay, yarın, Yakup Kılıç Spor Salonu'nda düzenlenecek Elazığ Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısına İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın katılacağını söyledi.

Alpay, Ala'nın İçişleri Bakanı olduktan sonra Elazığ'ı ilk kez ziyaret edeceğini belirtti.

Yerel seçimlere değinen Alpay, "Hepinizin yakından takip ettiği gibi AK Parti, Rabbimin yardımı, bu milletin desteği ve duasıyla yeniden, daha evvel yaptığı gibi çıtayı çok yüksek bir noktaya yükseltmek suretiyle ve Elazığ'dan da milletin teveccühünü alarak seçimden zaferle çıkacaktır" diye konuştu.

Elazığ'a hızlı tren müjdesi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da Elazığ'a hızlı tren hattı yapılacağını kaydederek, "'Yatırım programında inşaat çalışmaları Sivas'a kadar devam eden hızlı tren için yaptığımız görüşmeler ve çalışmalar neticesinde, Malatya, Elazığ, Diyarbakır ve Batman hattı proje yapım ihalesi programa alındı. Projesi bu yıl başlamak suretiyle ihaleyle birlikte 2 yıllık içerisinde tamamlanacak" ifadelerini kullandı.

Şehrin gelişmesinde en önemli alt yapı çalışmasının ulaşım olduğunu belirten Demirbağ, 2 yıldan önce hızlı tren hattı proje ve ihalesini tamamlayıp biran önce yapım aşamasına geçmek istediklerini kaydetti. - Elazığ

Kaynak: AA / Yerel

Şuay Alpay Efkan Ala Ak Parti Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title