Haberler

Yenişehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, kent konseylerinin belediyelerin yapamadığı, çözemediği, çarpıcı ve ihtiyaç duyulan projeleri yaşama geçirmek için çalışmalar yapması gerektiğini belirterek, Yenişehir Kent Konseyi’ne her türlü desteği vereceklerini bildirdi.

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, kent konseylerinin belediyelerin yapamadığı, çözemediği, çarpıcı ve ihtiyaç duyulan projeleri yaşama geçirmek için çalışmalar yapması gerektiğini belirterek, Yenişehir Kent Konseyi'ne her türlü desteği vereceklerini bildirdi.

Yenişehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yenişehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı, Yenişehir Kent Konseyi binasında yapıldı. Toplantıya, Yenişehir Belediye Başkanı Genç, Kent Konseyi Başkanı Serhat Dövenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Hülya İnce ve yürütme kurulu üyeleri katıldı. Kent Konseyi Başkanı Dövenci, toplantının önemli maddelerinden birinin Yenişehir Kent Konseyi Kadın, Gençlik ve Engelli Meclisleri için Yenişehir Belediyesi 2015 bütçesine konulacak ödenek ile ilgili olduğunu kaydetti.

Toplantıda konuşan Başkan Genç, kent konseylerinin kenti kalkındıran, belediyelerin yapamadığı, çözemediği, çarpıcı ve ihtiyaç duyulan projeleri yaşama geçirmek için çalışmalar yapması gerektiğini dile getirdi. Kentin ana sorunlarının saptanmasıyla oluşacak projelerin yaşama geçirilmesi konusunda, Yenişehir Belediyesi olarak Yenişehir Kent Konseyi'ne gerekli her türlü desteğin verileceğini ifade eden Genç, yeni dönemde hazırlanan projelerin hayata geçirilmesi için tüm olanakları seferber ederek çalışacaklarını kaydetti.

Toplantıda ayrıca, "Kadın ve Çocuklara Yönelik Cinsel Suçlara İlişkin Basın Metni"ne Yenişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi'nce imza konulması maddesi oy birliği ile kabul edildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Genç Yenişehir Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title