Haberler

Yenimahalle Belediyesinin Gençlik Merkezleri

Yenimahalle Belediyesince, Demetevler Mahallesinde yapılacak gençlik merkeziyle hem gençlerin güzel vakit geçirmesi hem de hayata hazırlanması sağlanacak.

Yenimahalle Belediyesince, Demetevler Mahallesinde yapılacak gençlik merkeziyle hem gençlerin güzel vakit geçirmesi hem de hayata hazırlanması sağlanacak.

Yenimahalle Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Demetevler Mahallesine bu yıl içinde yapılacak olan gençlik merkezi hakkında bilgi verildi.

Açıklamaya göre, bölgede bulunan gençlerin hem güzel vakit geçirmesi hem de hayata hazırlanması amacıyla açılacak merkezde, 2 bin 921 metrekarelik alanın içerisinde etüt salonları, gösteri salonu ve fitness odaları bulunacak.

Dans stüdyolarının da yer alacağı merkezde, usta eğitmenler gençleri hem dansın farklı dallarında eğitecek hem de spora teşvik edecek.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediye olarak her zaman gençlere fayda sağlayacak kültürel ve sosyal projelere imza attıklarını belirterek, "İddia ediyorum, Türkiye'de hiçbir ilçe belediyesi gençlere yönelik bu kadar çok kültürel alanı yaparak bu kadar çok etkinlikte bulunmamıştır. Gerek kültür merkezlerimiz, gerek gençlik merkezlerimiz, gerek yüzme havuzları ve spor tesislerimiz, statlarımız, kurs merkezlerimiz, parklarımız her şey gençlerimiz için. Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Yenimahalle Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title