Haberler

Yenimahalle Belediye Başkanı'ndan Fuar Alanına Destek

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Akyurt Fuar Alanı’nın bir an önce yapılması gerektiğini belirterek, “Fuar olmadan sanayiyi ve üretimi daha başka noktalara taşıyamayız” dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Akyurt Fuar Alanı'nın bir an önce yapılması gerektiğini belirterek, "Fuar olmadan sanayiyi ve üretimi daha başka noktalara taşıyamayız" dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'ı makamında ziyaret ettiler.

ATO'nun yeni yönetimine "Hayırlı olsun" dileklerinde bulunan Yaşar, Akyurt Fuar Alanı konusunda ATO'ya destek verdi. Ankara'nın artık bir memur ve bürokrat kenti olmadığa dikkati çeken Yaşar, "Ankara bir sanayi kenti. Sanayi de satışını fuarlarda yapıyor artık. Sanayicilerimizin ürünlerini tanıtmak için bir fuara ihtiyacı var. Ankara'da o kadar otel yapıldı. Fuar alanının otellere ve turizme de bir katkısı olacak. Ticarete de bir katkısı olacak. Bu proje Ankara'nın projesi" dedi.

Fuar alanının istihdama, esnafa, sanayiciye, üretene ve turizme katkı sağlayacağını vurgulayan Yaşar, "Herkes nasibini alacak. Ankara'nın başaramayacağı bir proje değil. Bu fuarın öyle veya böyle bitmesi lazım" görüşünü dile getirdi.

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, projenin hayata geçirilmesinin önünde hiçbir engel bulunmadığını söyledi.

-Baran: "Başbakanımız talimat verdi"-

ATO Başkanı Gürsel Baran da Ankara için sağlık turizmi ve fuarcılığın çok önemli olduğunu belirterek, "10 gün önce Başbakanımız talimat verdi. 'Fuar alanıyla ilgili önünüzdeki engelleri kaldıralım da hayata geçirelim' dedi. Biz bunun üzerine çalışıyoruz. Yakın bir süreçte paydaşlarla da görüşmeye başlayacağız" diye konuştu. Akyurt Fuar Alanı'nın maliyetinin yüksek bulunabileceğini de kaydeden Baran, "Projeyi biraz daha küçülterek, daha mütevazi bir bütçeyle hayata geçirebiliriz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethi Yaşar Yenimahalle Akyurt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title