Haberler

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan Kurban Bayramı Mesajı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye’nin sıkıntılı ve sancılı bir süreçten geçtiği bu günlerde bayramların bir fırsat olduğunu, bayramların sevgi, dostluk, kardeşlik, barış ve hoşgörü duygularının pekiştiği günler olduğunu belirtti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye'nin sıkıntılı ve sancılı bir süreçten geçtiği bu günlerde bayramların bir fırsat olduğunu, bayramların sevgi, dostluk, kardeşlik, barış ve hoşgörü duygularının pekiştiği günler olduğunu belirtti.

Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayınlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, "Bayramlar, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır. Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız" dedi.

İLÇEDE HAZIRLIKLAR TAMAM

Yenimahalle Belediyesi olarak vatandaşların Kurban Bayramı'nı huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri ve kurbanlarını sağlıklı bir şekilde alarak kesebilmeleri için gerekli önlemlerin alındığını belirten Yaşar, "Kurbanlık satışları ve kesimleri için en temiz ve en modern alan olan Yakacık Kurban Pazarımızda her şey hazır. Kurban satış yerimizde otopark sorunu yaşanmaması için gün boyu servislerimiz alanda hizmet verecekler" dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla Arife günü vatandaşların kabir ziyaretlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için, mezarlıkların temizliklerinin de yapıldığını dile getiren Yaşar, "Aynı zamanda bayram namazı için tüm camilerimizi de bayrama hazırladık. Öte yandan, bayram alışverişlerinizi rahat bir şekilde yapabilmeniz için, zabıta ekiplerimiz gece gündüz denetimlerini sürdürüyor. Kısacası Yenimahalle bayrama hazır. Şimdi buruk da olsa bir bayramı daha hemşehrilerimle birlikte kutlayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı'nın insanlığa, ülkemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Fethi Yaşar Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title