Haberler

Yenikent'te Adapazarı Belediyesi Ek Hizmet Birimleri Açıldı

Adapazarı Belediyesi'nin, Yenikent bölgesinde yaşayan vatandaşlara daha kolay hizmet verebilmesi için yapılan ek hizmet birimleri törenle açıldı.

Adapazarı Belediyesi'nin, Yenikent bölgesinde yaşayan vatandaşlara daha kolay hizmet verebilmesi için yapılan ek hizmet birimleri törenle açıldı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, törende yaptığı konuşmada, Yenikent Mahallesi'nin yeni yerleşim bölgesi olduğunu belirterek, "Yenikent bölgemizin zaman zaman bizden talepleri oluyor. Bizim görevimiz de bu hizmetlere aracı olmak. Elimizden geldiği kadar Sakarya'nın daha iyi hizmet alabilmesi için çalışıyoruz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise Adapazarı Belediyesi'nin Yenikent'te ilk etapta 4 birimle hizmet vereceğini kaydetti.

Daha sonra ihtiyaç halinde diğer birimlerin açılacağını ifade eden Toçoğlu, şöyle konuştu:

"Hizmetlerin devamlılığının olması konusunda kararlıyız, bu doğrultuda çalışıyoruz. Yeni yerleşim bölgemizde ikamet eden hemşehrilerimizin destekleriyle daha nice işlere imza atacağız. Ayçiçek Vadisi Projesi'ni çok önemsiyoruz. Bölgeye kazandıracağımız bu yeni yaşam alanında zemin etüdü çalışmaları sonlandı. Proje üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek bir projeyi hayata geçirmeyi arzuluyoruz."

-"Sakarya'nın geleceği Yenikent bölgesindedir"-

Toçoğlu, Karaman Mahallesi'ne de yeni bir park inşa edeceklerini, proje çalışmasının tamamlanmak üzere olduğunu bildirdi.

Adliye ek binasının da bu bölgeye konuşlandırılacağını alatan Toçoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bilindiği üzere Yenikent bölgemizde Meslek Yüksek Okulu Projemiz söz konusu. Kamulaştırma aşamasının sonuna geldik. Bina tadilatları ile süreci devam ettireceğiz. İnşallah çok yakın zamanda meslek yüksek okulunu da bu bölgemize kazandırmış olacağız. Kısacası dediğimiz gibi Sakarya'nın geleceği Yenikent bölgesindedir. Yeni yerleşim bölgemizi cazibe merkezi haline getiren çalışmalarımız aralıksız sürecek" ifadelerini kullandı.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli de Sakarya Büyükşehir Belediyesinden tahsis edilen ek hizmet birimlerinin, Yenikent bölgesine hayırlı olmasını diledi.

Depremden sonra güvenli bölge olarak kurulan ve nüfusu her geçen gün artan Yenikent'e, belediyenin çeşitli birimlerinin hizmet vereceğini anlatan Dişli, "Vatandaşın istek ve talepleri de dikkate alınarak yapılan yeni hizmet birimleriyle, vatandaşlar bize daha kolay ulaşabilecek. Belediye olarak bu yıl sınırlarımıza yeni bağlanan mahallelerle 28 mahallemizde asfalt çalışması gerçekleştireceğiz. Şu anda 2-3 mahallemiz kaldı. Onları da tamamladıktan sonra bu yıl programımızda olan asfalt sezonunu kapatacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi.

Daha sonra Yenikent Güzelleştirme Derneği Başkanı Fikri Arslan, Adapazarı Belediye Başkanı Dişli'ye, Yönetim Kurulu Üyesi Tacettin Öztürk de Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu'na çiçek takdim etti.

Açılışa, AK Parti Sakarya milletvekilleri, Şaban Dişli, Recep Uncuoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Zeki Toçoğlu Adapazarı Yenikent Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title