Haberler

Yenice Myo'da "Temiz Gelecek Projesi" Semineri

Yenice Kaymakamlığı tarafından düzenlenen "Temiz Gelecek Projesi" kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Yenice Meslek Yüksekokulu'nda madde kullanımı ve bağımlılığı konusunda eğitim ve bilgilendirme semineri düzenlendi.

Yenice Kaymakamlığı tarafından düzenlenen "Temiz Gelecek Projesi" kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Yenice Meslek Yüksekokulu'nda madde kullanımı ve bağımlılığı konusunda eğitim ve bilgilendirme semineri düzenlendi.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli Harun Topal, Yenice İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Hakan Akar seminere konuşmacı olarak katıldı.

Seminerde, madde kullanımının kişilerin ruhsal ve fiziksel yapıları üzerinde bıraktığı etkiler ve bunun gerek bireysel gerekse toplumsal yansımaları ile ilgili açıklamalar yapılırken aynı zamanda bağımlılık yaratıcı maddelerin elde edilmesi ve kullanımı sonrasında ortaya çıkan sorunların giderilmesi için yapılan harcamaların büyüklüğü hakkında bilgiler verildi.

Ayrıca bağımlılık yaratan madde kullanıcılarının gerek özel gerekse sosyal yaşamlarına yönelik yaşadıkları çevresel değişiklikler ve madde kullananların ve tacirliğini yapanların, karşılaştıkları adli ve toplumsal yaptırımlara dikkat çekildi. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Harun Topal Yenice Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title