Haberler

Yenice'den Kısa Kısa

Yenice Belediyesi tarafından çocuk şenliği düzenlendi.

Yenice Belediyesi tarafından çocuk şenliği düzenlendi.

Şehit Er Celal Hatıl Parkı'ndaki şenlikte, çocuk tiyatrosu, palyaço ve sihirbaz gösterileri yer aldı.

Daha sonra çocuklara Osmanlı macunu, pamuk şekeri ve Osman şerbeti ikram edildi.

Belediye Başkanı Zeki Çaylı, burada yaptığı konuşmada, sosyal belediyeciliğin gereklerini, daha fazla uygulayacaklarını belirterek, "İlk defa yaptığımız kır şenliğinden sonra çocuklarımızı düşünerek çocuk şenliği düzenledik. Halkımız için ne yapsak azdır. Biz, Yenice insanının bize verdiği desteğe, layık olmaya çalışıyoruz. Çocuklarımız bolca eğlendiler" dedi.

-Osman Kahveci incelemelerde bulundu

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, sağanaktan etkilenen Yenice'de incelemelerde bulundu.

Kahveci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Şeker Kanyonu, Ören, Ibrıcak, Kayadibi ve Derebaşı köyü ile Yortanpazarı beldesini ziyaret ettiğini kaydetti.

Selden zarar gören bölgelere, gereken desteğin verildiğini ifade eden Kahveci, şöyle konuştu;

"Zararın telafi edilmesi yönünde çalışmalar başladı. DSİ, Ankara'dan ve Kastamonu'dan ekiplerini buraya gönderdi. Şu an da teknik bir ekip, bütün bölgeyi dolaşıyor. Selden tahrip olmuş tüm dereler ve yollar hızlı bir şekilde tamir ediliyor. Ekipler çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ben de başta Yenice merkez olmak üzere, tüm köyleri ve Yortanpazarı'nın köylerini ve merkezini dolaştım.  Mal ve can kaybına neden olan önemli bir zarar yok. Sadece alt yapılar zarar görmüş. Vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun diyorum." - Karabük

Kaynak: AA / Yerel

Zeki Çaylı Karabük Yenice Yerel Haberler

title